Bijkletsen met Henkie #2Nou hier is er weer 1. Een blog van Henkie. Ik ga het onder andere hebben over het hardlopen, zaalvoetbal en hoe het nu gaat. Veel leesplezier lieve mensen.

Zaalvoetbal

Zo! Om de blog goed te beginnen. Ik heb een soort van angst overwonnen en ben een soort van op stap geweest. Ik ben vorige week bij zaalvoetbal gaan kijken en erna lekker de derde helft gaat vieren! Voor ik ziek werd deed ik het ook dus waarom nu niet meer? Die gedachte spookte heel lang door mijn hoofd. In de groep gegooid dat ik mocht ik mij goed voelen ik zou komen kijken. De reacties waren super. Ik besloot op de dag zelf om Niels te appen met de vraag om samen die kant op te gaan. Alleen die kant op gaan is toch nog een grote stap. Nu kon ik niet meer terug. Ik heb echt genoten en het was een super derde helft. Ondanks dat ik niet op een normale manier kan drinken toch de stap genomen en lekker een biertje gehad. Was even wennen om een biertje met een spuit te drinken. Maar heb echt genoten! 

Ik ben super goed opgevangen door iedereen. Super hoe iedereen mij heeft opgevangen. Stuk voor stuk toppers! Bedankt mannen! Inmiddels ben ik afgelopen vrijdag ook weer geweest. Ik heb de smaak te pakken. Ik kan wel steeds in huis zitten maar daar word ik niet gelukkig van. 

Hardlopen

Wat gaat het hardlopen de laatste tijd lekker. Ik begin echt mijn draai te vinden met de beperkingen die ik helaas bij mij draag. Waar ik 2,5 maand geleden mijn eerste 8-6-4….. liep met een gemiddelde van 6.27 per kilometer. Liep ik vanochtend na hard trainen en een flinke doorzettingsvermogen met een gemiddelde van 5.41 per kilometer. In de tussentijd heb ik ook mijn langste afstand flink opgeschroefd. Ruim 8 kilometer(om precies te zijn 8,2 kilometer) liep ik paar week geleden met ook een leuke gemiddelde van 6.09. Het voelt gewoon goed. Tijdens het lopen komt mijn hoofd helemaal tot rust. Gewoon weer zoals vroeger! Door het hardlopen sta ik ook steeds vroeger op. Wie zet nou zijn wekker in het weekend(6.15) om te gaan hardlopen? Nou ik dus. 

Hoe gaat het verder?

Nou op zich gaat het wel aardig. Tuurlijk, ik heb mijn mindere momenten. Het duurt mij soms nog te lang. Maar er zijn vooruitzichten op beterschap. Zo mag ik over 2 week weer voor mijn prothese richting het umcg. Mede door vakantie heeft het even stilgelegen. Wordt vervolgd!
Ik hoop dat ze operatief ook nog wat dingetjes kunnen doen zodat het eten en drinken makkelijker gaat worden.Dat zou mij alweer heel wat kwaliteit van leven opleveren. Dat is nu echt minimaal.
Verder heb ik komende week weer een scan in Amsterdam. Ik maak mij er niet meer druk om. Het gaat zoals het gaat. Je kan er zelf niks aan veranderen. Wat mijn gevoel erover is? Tja, normaal zegt mijn gevoel dat het goed is. Nu heb ik om bepaalde redenen mijn twijfels. Maar alles komt goed. Jullie zijn nog lang niet van mij af.

Bedankt voor het lezen van mijn blog. En onthoudt 1 ding: GENIETEN! Geniet van het leven. 

Liefs,

Henkie

Advertentie

2 gedachten over “Bijkletsen met Henkie #2

 1. Je mag best trots op je zelf zijn hoe je dat doet maar wil Patricia en Milaan hier ook niet in vergeten daar ben ik ook trots op en jou Fam hoe je het ook doet en gaat jullie zijn en blijven speciaal voor mij en hou van jullie hoef dit eigenlijk niet te schrijven wand dat weet je ook wel jullie zijn topper voor mij geweest en ben jullie daar super dankbaar voor en nog mooi dat je positief bent super van van jou jullie👍🍀😘

  Like

 2. Dag Henk,

  Ik heb nooit geweten dat je je eigen blog had. Wat ontzettend mooi dat je het deelt en juist omdat praten soms erg lastig is (geweest) is het zo mooi om te lezen!

  Super knap dat je je grens op gezocht en het toch gedaan hebt. Dat biertje heeft vast lekker gesmaakt! 🙂

  Groeten Margot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s